Αρχική
A+ R A-
Μια ανεπανάληπτη περιπέτεια, με πολυαγαπημένους χαρακτήρες και αξέχαστη μουσική, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» αποτελεί πλέον μια κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, με επίκεντρο την ιστορία του Σίμπα, ενός θαρραλέου λιονταριού που δεν μπορεί να περιμένει τη στιγμή που θα γίνει βασιλιάς.

Η κουκλοθεατρική ομάδα ΦύΡδηΝ ΜιγΔηΝ, μετά την περιοδεία της σε φεστιβάλ, θέατρα και πλατείες της Αργεντινής και της Βραζιλίας, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό τη Φλοξ, το κουτί και τα σύννεφα.

Μέσα από τις υπέροχες, τρυφερές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες των ηρώων του, ο Τοντ Παρ μιλάει στα παιδιά για τη φιλία, τη συνεργασία, τα συναισθήματα και την αποδοχή της διαφορετικότητας με έναν τρόπο ευρηματικό και άμεσο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις (συνέδρια, διαλέξεις, ημερίδες) με εξειδικευμένους επαγγελματίες και εξέχοντες επιστήμονες, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της επιστημονικής προσέγγισης σε μείζονα θέματα της εποχής μας, την καλλιέργεια του κοινωνικού διαλόγου, και βεβαίως την συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών του.

Το Εργαστήριο ΦΤΕΡΟ για τις ημέρες των πασχαλινών σχολικών διακοπών 18/4-21/4 & 26/4-29/4 έχει οργανώσει ένα πρωινό (8:30πμ-3:30μμ) πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά 4-12 ετών.

 

Η παιδική βαρηκοΐα σε αριθμούς
Διεθνείς έρευνες έχουν δείξει ότι 1 στα 22 παιδιά σχολικής ηλικίας παρουσιάζει κάποια απώλεια ακοής, αυτό σημαίνει ότι στην Ευρώπη υπάρχουν σήμερα 1.000.000 βαρήκοα παιδιά περίπου ενώ για την Ελλάδα ο αριθμός αυτός υπολογίζεται σε 60-70.000.
Στις Η.Π.Α. γεννιόνται 12.000 παιδιά ετησίως, ή 33 παιδιά την ημέρα με βαρηκοΐα. Τα στοιχεία αυτά κατατάσσουν την βαρηκοΐα πρώτη ανάμεσα στις παθήσεις των νεογέννητων.

Ολυμπιακοί Αγώνες για οικογένειες
Μίνι ολυμπιακά αθλήματα ειδικά σχεδιασμένα για να τονώσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών μιας οικογένειας μέσα από ένα ανεπτυγμένο κλίμα συναγωνισμού. Τα μέλη θα κληθούν να συμμετέχουν στα παρακάτω Ολυμπιακά αθλήματα: ακοντισμός, άλμα εις ύψος, τοξοβολία, δισκοβολία, στίβος (4x100).

«Κάτω από την βάση» παίρνουν τα περισσότερα παιδιά στην Ευρώπη στην χρήση του Ίντερνετ και του υπολογιστή, παρά την γενική αντίληψη ότι οι ανήλικοι «παίζουν στα δάχτυλα» την τεχνολογία. Μάλιστα, οι επιδόσεις των Ελληνόπουλων είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη.

  • Εορτολόγιο



Kidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά