Αρχική
A+ R A-
13 Νοε

Ομήρου Οδύσσεια

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)
Ομήρου ΟδύσσειαΗ Culture Factory παρουσιάζει στις αρχές Νοεμβρίου το έργο «Ομήρου Οδύσσεια - Το Παραμύθι των Παραμυθιών». Η αγαπημένη των παιδιών, η Κάρμεν Ρουγγέρη, διασκευάζει και σκηνοθετεί ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα όλων των εποχών, με σεβασμό τόσο στο λόγο του Ομήρου όσο και στους λιλιπούτειους φίλους της.
Οι περιπέτειες και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα θα ζωντανέψουν στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ», σε μία παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, πιστή στην ευρύτερη φιλοσοφία του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για τη χρήση της νέας τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.

Ομήρου Οδύσσεια

Αξιοποιώντας τις άρτιες εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του «ΘΕΑΤΡΟΝ», με πλούσια σκηνικά, εκπληκτικά κοστούμια και με την εξαιρετική μουσική του Γιάννη Μακρίδη, η «Ομήρου Οδύσσεια – Το Παραμύθι των Παραμυθιών» αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο σημαντικές παραστάσεις της θεατρικής περιόδου.
Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, με το μοναδικό της ταλέντο να εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Συγχρόνως, με αυτό το έργο δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την πλούσια ιστορική και μυθολογική κληρονομιά μας.

Ομήρου Οδύσσεια

Από το Νοέμβριο, λοιπόν, το «ΘΕΑΤΡΟΝ» και η Κάρμεν Ρουγγέρη θα περιμένουν τους συνταξιδιώτες τους στο μακρύ και δύσκολο ταξίδι του Οδυσσέα προς την Ιθάκη...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο-σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική διασκευή-σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης
Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας
Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Σπαθογραφίες: Κωνσταντίνος Μπουμπούκης
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Αλεξανδράκης Αλέξανδρος, Γεροδήμου Ελένη, Γερωνυμάκης Γιώργος, Γεωργιάδου Χρυσανθή, Έξαρχου Λίνα, Κατσαφάδου Μαριλού, Κιοσές Πέτρος, Μερμιγκάκης Πασχάλης, Μπαλαγιάννης Ευθύμης, Πολυκανδρίτου Δέσποινα, Σταύρου Αριστείδης, Τουμασάτος Γρηγόρης, Τσουρουνάκης Γιάννης.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή στις 11.30.
Πληροφορίες:
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ.: 212 254 0313

Για σχολεία, καθημερινά, έπειτα από συνεννόηση, στην εταιρεία ΤΕΧΝΙS,
τηλ.: 210 9345 378

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο μάγος του Οζ O Μοσκάμπαρης »

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά