Αρχική / Παρουσιάσεις / Παιδειατροφή
A+ R A-
15 Μαϊ.

Παιδειατροφή

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(1 Ψήφος)
ΠαιδειατροφήΗ ιστοσελίδα του προγράμματος πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode είναι πλέον γεγονός! Το πρόγραμμα, που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία σε πέντε δήμους της Ελλάδας, έχει πλέον το δικό του διαδικτυακό σπίτι και περιμένει τους επισκέπτες του να το εξερευνήσουν!
Πρόκειται για μια εύχρηστη και διασκεδαστική ιστοσελίδα γεμάτη πληροφορίες και προτάσεις ώστε να ενημερώνει και να βοηθάει στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, συχνό φαινόμενο των τελευταίων ετών. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω internet στη διεύθυνση www.paideiatrofi.org για τα νέα του προγράμματος, τις εκδηλώσεις των δήμων και τις προτάσεις της επιστημονικής επιτροπής για μια καλύτερη ζωή.

Παιδειατροφή 

Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του site του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ, μέσα από τις πολύχρωμες  και διασκεδαστικές σελίδες του, μπορούν παίζοντας να μάθουν απλούς και εύκολους τρόπους ώστε να τρέφονται καλύτερα και να κινούνται περισσότερο, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα τους βοηθήσει να γίνουν υγιείς ενήλικες. 
Οι γονείς που επισκέπτονται το site μαθαίνουν τι ακριβώς είναι η παιδική παχυσαρκία, τις αιτίες και τις συνέπειές της, καθώς και τι μπορούν να κάνουν ώστε να την προλάβουν.

Μέσα από το site του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ ενημερώνονται για τα τελευταία νέα του προγράμματος, διαβάζουν σχετικά επιστημονικά άρθρα ενώ μπορούν  να επικοινωνούν με την ομάδα συντονισμού ή τις τοπικές ομάδες των Δήμων για οποιαδήποτε απορία έχουν.

Mέσω της σελίδας www.paideiatrofi.org ενισχύεται η προσπάθεια να δημιουργηθούν οι σωστές βάσεις στα παιδιά, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να προληφθεί η παιδική παχυσαρκία και να προβληθεί ο υγιεινός τρόπος ζωής!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μάι. 2009 02:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Siem -Εκπ/κό Λογισμικό H Καλλιτεχνούπολη »

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά