Αρχική / Εκδηλώσεις / Αρχείο Θεμάτων / Ομορφιά & Διαφορετικότητα. Δύο κόσμοι μακρινοί;
A+ R A-
28 Μαϊ.

Ομορφιά & Διαφορετικότητα. Δύο κόσμοι μακρινοί;

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)
Ομορφιά και Διαφορετικότητα. Δύο κόσμοι μακρινοί;Στο πλαίσιο του Διεθνούς Σχολικού Προγράμματος Τέχνης της Unilever, διοργανώνεται έκθεση με τα φετινά έργα των Ελλήνων μαθητών. Η Έκθεση που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 19.00, θα διαρκέσει έως το Σάββατο 7 Ιουνίου.
Στο φετινό πρόγραμμα με θέμα «Ομορφιά και Διαφορετικότητα. Δύο κόσμοι μακρινοί;», έλαβαν μέρος περισσότεροι από 5.000 μαθητές από σχολεία και καλλιτεχνικά εργαστήρια απ’ όλη την Ελλάδα.
Το Διεθνές Σχολικό Πρόγραμμα Τέχνης της Unilever, πραγματοποιείται για έβδομη συνεχή χρονιά ,σε παγκόσμιο επίπεδο, και σε συνεργασία με την Πινακοθήκη TateModern του Λονδίνου.
Στόχος του είναι να ενθαρρύνει παιδιά, από όλο τον κόσμο, να δημιουργήσουν ένα έργο ζωγραφικής, ένα γλυπτό ή ακόμη και μια μικρή εγκατάσταση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
Στην Ελλάδα, το Διεθνές Σχολικό Πρόγραμμα Τέχνης της Unilever διεξάγεται με τη συνεργασία του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Διάρκεια: 29 Μαΐου -7 Ιουνίου.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-17:00
Επιμέλεια έκθεσης: Λουΐζα Καραπιδάκη, Ιστορικός Τέχνης, Έφορος του Δ.Σ. του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΓΑΡΥΤΤΟΥ 53, 152 34 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΤΗΛ.: 210 6393341
FΑX: 210 6393072
Website: http://www.artscenter.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μάι. 2008 14:23

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά