Αρχική / Εκδηλώσεις / Αρχείο Θεμάτων / Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
A+ R A-
07 Οκτ

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Ελάτε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009, από τις 11.00 έως τις 17.00, να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε με τους Μουσειοπαιδαγωγούς μας! ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Στον κήπο του Μεγάρου Σταθάτου, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ‘Φεγγαρούλη’, (Moonrise. East. December) ένα σύγχρονο γλυπτό του Ugo Rondinone, να μιλήσουν με τους Μουσειοπαιδαγωγούς – εκπαιδευτές και να ενημερωθούν για τα νέα μας προγράμματα.

Θα δείτε από κοντά: την πασίγνωστη Σοφία Γιαλουράκη, την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη, την εικαστικό Άντζι Καρατζά, τον ζωγράφο Διονύση Καμπόλη, την παιδαγωγό Γκέλυ Τζαμουράνη και την αρχαιολόγο-μουσειοπαιδαγωγό Κατερίνα Σταμίδη.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Κουκλοθέατρο με τη Σοφία Γιαλουράκη: Πώς η Μπουρμπουλήθρα αγάπησε το Μουσείο, 12μμ / Η Μπουρμπουλήθρα συζητάει με Κυκλαδικά ειδώλια, 2μμ

Ένα Μουσείο από Μουσική!: Η Μάιρα Μηλολιδάκη και ο Τίτος Γουβέλης, θα παρουσιάσουν το νέο πρόγραμμα 'Ένα Μουσείο από Μουσική με υποτρόφους του Ιδρύματος Ωνάση, για την περίοδο 2009/10 το οποίο περιλαμβάνει συναυλίες και μουσικά δρώμενα. Μια πρώτη γεύση θα πάρετε από το happening: Μουσικές φαντασίες ή η μουσική της φαντασίας μας. Πόση Μουσική χωράει τις Κυριακές στο Μουσείο;

Κι ένα δωράκι για το σπίτι…Μεταμορφώστε τον Φεγγαρούλη!
Με την τεχνική του κολλαζ, θα προσθέσουμε στον ‘Φεγγαρούλη’ μύτη, αυτιά, μαλλιά, άλλα μάτια κι άλλο στόμα, ρούχα αν θέλετε! Μια εικαστική πρόταση από την Άντζι Καρατζά.

Αφήγηση παραμυθιών: ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ…  ΚΟΜΜΑΤΙΑ!
Ένα Αγγείο, κι ένα Γυάλινο Δοχείο…
Ένα Πετράδι και Όποιος Δε Φοβάται…
Αποτελούν τα υλικά για τις μικρές ιστορίες που θα ακούσουν όσοι βρεθούν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη.

Ξεκινήστε το δικό σας επιτραπέζιο παιχνίδι με τον Διονύση Καμπόλη και τη Γκέλυ Τζαμουράνη

* Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, παιδιά 5-12 ετών γνωρίζουν τον κόσμο του Μουσείου με φαντασία και δημιουργικότητα μέσα από ειδικά προγράμματα.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

ΤΗΛ: 210 7294220 από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 – 13:00
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, Νεοφύτου Δούκα 4, Κολωνάκι

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτ. 2009 20:31

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά