Αρχική / Εκδηλώσεις / Αρχείο Θεμάτων / Ο Σπανός & Ο Δράκος
A+ R A-
01 Οκτ

Ο Σπανός & Ο Δράκος

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Οι Εκδόσεις Άμμος και οι συνεργάτες τους συνεχίζουν με πολύ κέφι και επιτυχία τα θεατρικά δρώμενα και τα εργαστήρια που υλοποιούνται καθημερινά στο καινούριο τους χώρο, Κρυψώνα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στην μοναδική για το είδος της παράσταση «Ο Σπανός και ο Δράκος». ''Ο Σπανός και ο Δράκος" είναι ένα παραδοσιακό Κυπριακό παραμύθι. Το θεατρικό δρώμενο πραγματοποιείται από δύο ερμηνευτές, που παίζουν εναλλασόμενους ρόλους κι έναν μουσικό που παίζει ζωντανά ούτι, τζουμπούς, μεταλλόφωνο, καλίμπα κ.λ.π .

Χαρακτηριστικά στοιχεία της είναι η έντονη συμμετοχή του σώματος και η χρήση μουσικών οργάνων. Η παράσταση διαρκεί 20 λεπτά κι αμέσως μετά ακολουθεί διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά-θεατές που αφορά στο παραμύθι που παρακολούθησαν.

Το σύνολο της διάρκειας του προγράμματος είναι 60 λεπτά.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
O Σπανός είναι ένα πολύ έξυπνο παλικάρι, που αναλαμβάνει να βοηθήσει ένα βοσκό, εξουδετερώνοντας το δράκο που του κάνει ζημιές!
Ο βοσκός μάλιστα, του τάζει πως αν τα καταφέρει θα του δώσει τα μισά πρόβατά του! Σκαρφίζεται λοιπόν ο Σπανός διάφορα κόλπα προκειμένου να πετύχει το σκοπό του... Διάφορα κωμικά κι ευτράπελα συμβαίνουν, μέχρι ο Σπανός ν' αποδειχθεί όχι ο πιο δυνατός, αλλά σίγουρα ο πιο έξυπνος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ PERFORMANCE: ΜΑΡΙΝΑ ΒΗΛΛΟΥ
ΣΠΑΝΟΣ & ΔΡΑΚΟΣ: ΜΑΡΙΝΑ ΒΗΛΛΟΥ
ΑΦΗΓΗΤΗΣ & ΒΟΣΚΟΣ: ΦΛΩΡΑ ΣΠΥΡΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΚΥΝΘΙΑ ΒΟΥΚΟΥΛΙΔΟΥ

“ΚΡΥΨΩΝΑ” ΑΘΗΝΑΣ 30, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Για παιδιά από 3 χρόνων έως 103!
Από Κυριακή 11/10 και κάθε Κυριακή 15:30-16:30
Κόστος συμμετοχής 10 Ευρώ (16 Ευρώ με βιβλίο)

Η τηλεφωνική κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 213 004 02 44, site: www.krispona.gr , blog: http://omadamarmelada.blogspot.com/

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Οκτ. 2009 19:52

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά