Αρχική / Εκδηλώσεις / Αρχείο Θεμάτων / Εκδηλώσεις με άρωμα φρούτων
A+ R A-
12 Νοε

Εκδηλώσεις με άρωμα φρούτων

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Εκδηλώσεις με άρωμα φρούτων στις πόλεις του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ By EPODE! Στα πλαίσια της δεύτερης θεματικής ενότητας του προγράμματος πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by EPODE «Η Γεύση της Εποχής: Τα Φρούτα» οι συμμετέχοντες δήμοι ξεκινάνε μια σειρά από εκδηλώσεις με θέμα τα φρούτα και την προώθηση της καθημερινής κατανάλωσής τους από μικρούς και μεγάλους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, οι δήμοι Αγίας Παρασκευής, Αργυρούπολης, Αιγίου, Παλαιού Φαλήρου και Περάματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ διοργανώνουν εκδηλώσεις με το σύνθημα ‘Προσθέστε χρώμα και υγεία στη ζωή σας… τρώτε φρούτα καθημερινά’.


Οι εκδηλώσεις αυτές σκοπό έχουν να ενημερώσουν αλλά και να ψυχαγωγήσουν αποδεικνύοντας πως τα φρούτα δεν είναι μόνο υγιεινά, αλλά και διασκεδαστικά. Έτσι μικροί και μεγάλοι δημότες στα πλαίσια των ενεργειών αυτών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες, να πάρουν συμβουλές από ειδικούς, να διευρύνουν τις μαγειρικές τους ικανότητες μαθαίνοντας φρουτένιες συνταγές, να διαγωνιστούν με δημιουργίες εμπνευσμένες από φρούτα, να πάρουν μέρος σε φρουτοσκυταλοδρομίες, να απολαύσουν δωρεάν φρέσκα φρούτα και χυμούς και πολλά άλλα.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ανοιχτές και δωρεάν για το κοινό ενώ σε αυτές καλείται να συμμετέχει όλη η οικογένεια. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πού και πότε θα γίνουν οι εκδηλώσεις σε κάθε δήμο, επισκεφτείτε το site του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode (www.paideiatrofi.org) στο οποίο ανακοινώνεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων των δήμων αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις και πληροφορίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Νοέ. 2009 09:59

  • Εορτολόγιο



Kidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά