Αρχική / Εκδηλώσεις / Αρχείο Θεμάτων / Οι Μάγοι της Επιστήμης
A+ R A-
12 Φεβ

Οι Μάγοι της Επιστήμης

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)
1ος Διαγωνισμός Επιστημονικού Πειράματος, 12-13 Απριλίου 2008, από το CAID και το Ίδρυμα Ευγενίδου. Έχετε ιδέες; Είστε εκπαιδευτικός, νέος επιστήμονας ή δουλεύετε για τη διάδοση της Επιστήμης και θέλετε να ενθαρρύνετε τα παιδιά στην ενασχόλησή τους με αυτήν;

Αν έχετε απαντήσει θετικά στις παραπάνω ερωτήσεις, τότε πρέπει, οπωσδήποτε, να πάρετε μέρος στον 1ο Διαγωνισμό Επιστημονικού Πειράματος: «Οι Μάγοι τηςmagoi Επιστήμης», που διοργανώνεται από το CAID σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου και πραγματοποιείται στις 12 και 13 Απριλίου 2008, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφόρος Συγγρού 387, Π. Φάληρο).

Ελάτε να «μαγέψετε» παιδιά ηλικίας 12 έως 16 ετών με ένα επιστημονικό πείραμα, από τα πεδία των θετικών επιστημών. Δε χρειάζεται μια πρωτότυπη ιδέα. Απλά μια πρωτότυπη παρουσίαση. Οι πέντε καλύτερες συμμετοχές θα αποσπάσουν χρηματικά βραβεία των 1.500€.

Σημειώστε ότι στόχος του 1ου Διαγωνισμού Επιστημονικού Πειράματος: «Οι Μάγοι της Επιστήμης» είναι η μετάδοση της επιθυμίας για επιστημονική γνώση με τρόπο ευχάριστο και πρωτότυπο, μέσα από το παιχνίδι, την εμπειρία και το πείραμα. Σας καλούμε γι΄ αυτό να παρουσιάσετε, με το δικό σας μοναδικό τρόπο, ένα επιστημονικό πείραμα, ώστε:
να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των νέων για γνώση, να εξάψετε την περιέργεια των παιδιών, να τα φέρετε σε επαφή με την Επιστήμη και την Τεχνολογία και
να «εμπνεύσετε» τους καθηγητές κατά τη διδασκαλία των μαθημάτων τους παρακινώντας τους στην αναζήτηση πρωτότυπων τρόπων διδασκαλίας.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 29 Φεβρουαρίου 2008. Μην καθυστερείτε λοιπόν! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.caid.gr ή να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο : 210 72 51 893.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβ. 2008 13:56

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά