Αρχική / Κληρώσεις / Αρχείο Θεμάτων / Παιδοχρώματα 2008
A+ R A-
30 Ιουλ

Παιδοχρώματα 2008

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)
Παιδοχρώματα 2008Μια γιορτή Τέχνης για παιδιά-ταλέντα.
Η Λένα Λιβανός διοργανώνει για τρίτη χρονιά φέτος τα θρυλικά «ΠΑΙΔΟΧΡΩΜΑΤΑ» - έναν μοναδικό στο είδος του Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Λογοτεχνίας για παιδιά από 1η Δημοτικού μέχρι 3η Λυκείου, στην Πορταριά Πηλίου και υπο την Αιγίδα του Δήμου Πορταριάς.
Παιδοχρώματα 2008Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πορταριάς, στις 9 και 10 Αυγούστου 2008, παιδιά από όλη την Θεσσαλία και την Μαγνησία, αλλά και από την Αθήνα, θα έλθουν ξανά γεμάτα όρεξη και φαντασία για να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να αποδείξουν ποιο έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Τέχνη. Τα «ΠΑΙΔΟΧΡΩΜΑΤΑ» έχουν πια γίνει θεσμός στην πανέμορφη αυτή περιοχή της Μαγνησίας, ενώ γονείς και διαγωνιζόμενοι στηρίζουν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια που ξεκίνησε η Κα Λιβανός πριν 3 χρόνια και στόχο έχει την αναγνώριση και την προώθηση κάθε παιδιού που διαθέτει έμφυτες ικανότητες έκφρασης πάνω στην Παιδοχρώματα 2008Τέχνη, αλλά δεν έχει την δυνατότητα να τις καλλιεργήσει. Το 1ο Βραβείο είναι δωρεάν φοίτηση σε Σχολή Ζωγραφικής για τρία χρόνια μέχρι την απόκτηση πτυχίου και είναι ευγενική προσφορά της εταιρίας ΕΛΑΪΣ- UNILEVER Hellas Α.Ε.. Το 2ο και 3ο Βραβείο περιλαμβάνει πλήρη σετ ζωγραφικής για εκκολαπτόμενους ζωγράφους. Το 1ο Βραβείο στην Λογοτεχνία περιλαμβάνει μια σειρά ιστορικών βιβλίων, προσφορά του Ινστιτούτου «Ίων Δραγούμης», το 2ο  και το 3ο είναι βιβλία προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηνά» και των εκδόσεων «Μέτρον». Και στους 2 διαγωνισμούς θα δοθούν επίσης 3 έπαινοι με συμβολικά δώρα. Φέτος θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Διαγωνισμό και θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή, εκτός της κυρίας Λιβανός, οι: Χρίστος Γούδης, Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης» και ποιητής, Κίμων Μακρής –Μαθηματικός και κριτικός Τέχνης, Κική Λιβαδά – Σύμβουλος Αρμονίας χώρου Φένγκ Σούι, Στυλιανός Τάκας- Φυσικός- Συγγραφέας και Νίκος Φιδέλης πρόεδρος του συλλόγου «Αθηνά».

Όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο τηλ. 6977124796 και στο www.lena-livanos.com

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιούλ. 2008 10:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τέχνη για παιδιά Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων »

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά