Αρχική / Σινεμά / Administrator
A+ R A-

Δραστηριότερες σύσφιξης σχέσεων για οικογένειες Αδημοσίευτο

Τρίτη, 06 Μάι. 2014 09:06 Δημοσιεύθηκε στην Παρουσιάσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες για οικογένειες
Μίνι ολυμπιακά αθλήματα ειδικά σχεδιασμένα για να τονώσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών μιας οικογένειας μέσα από ένα ανεπτυγμένο κλίμα συναγωνισμού. Τα μέλη θα κληθούν να συμμετέχουν στα παρακάτω Ολυμπιακά αθλήματα: ακοντισμός, άλμα εις ύψος, τοξοβολία, δισκοβολία, στίβος (4x100).

Easywheels Παιδικά Ποδήλατα Αδημοσίευτο

Δευτέρα, 15 Ιούλ. 2013 17:28 Δημοσιεύθηκε στην Παρουσιάσεις

Η αγάπη μας για τα ποδήλατα και την ποδηλασία, οδήγησε στη δημιουργία του καταστήματος easywheels. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, και η προμήθεια επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων σχετικά με το ποδήλατο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι μορφές βίας κατά των παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία Αδημοσίευτο

Παρασκευή, 15 Φεβ. 2013 13:33 Δημοσιεύθηκε στην Εκδηλώσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις (συνέδρια, διαλέξεις, ημερίδες) με εξειδικευμένους επαγγελματίες και εξέχοντες επιστήμονες, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της επιστημονικής προσέγγισης σε μείζονα θέματα της εποχής μας, την καλλιέργεια του κοινωνικού διαλόγου, και βεβαίως την συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών του.

Σχεδόν Δωρεάν Ανακαίνιση Αδημοσίευτο

Παρασκευή, 25 Ιαν. 2013 10:44 Δημοσιεύθηκε στην Παρουσιάσεις
Σχεδόν Δωρεάν Ανακαίνιση;;; Είναι Δυνατόν;
Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σας προσφέρει τώρα, μέσα από το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, “Χτίζω - Ανακαινίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν & Οικολογικά”, που θέσπισε σε συνεργασία με επιλεγμένες Τράπεζες, την Ανακαίνιση και Ενεργειακή Αναβάθμιση της κατοικίας σας, ΣΧΕΔΟΝ ή και ΑΠΟΛΥΤΩΣ* ΔΩΡΕΑΝ, τοποθετώντας στη στέγη του σπιτιού σας, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10 Kwp, και υπογράφοντας με τη Δ.Ε.Η., σύμβαση 25ετούς διάρκειας, αγοράς της παραγόμενης ενέργειας (σύμφωνα με το ΦΕΚ 1079-Β-4.6.2009 Α14).
Με τα έσοδα από τη Δ.Ε.Η., αποπληρώνετε, το στεγαστικό δάνειο που σας εξασφαλίζουμε!
Σε ποιούς απευθύνεται;
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε, έχει δανειοληπτική ικανότητα, και διαθέτει ένα αυτοτελές κτίριο κατοικίας το οποίο να χρήζει μερικής ή ολικής Ανακαίνισης ή Ενεργειακής Αναβάθμισης, και βρίσκεται εντός ή εκτός σχεδίου.
Το Πρόγραμμα σε 4 Βήματα...
Σύμφωνα με το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που θέσπισε η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σε συνεργασία με επιλεγμένες Τράπεζες και την SUNERA ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, μπορείτε να Ανακαινίσετε και να Αναβαθμίσετε ενεργειακά, ΣΧΕΔΟΝ ή και ΑΠΟΛΥΤΩΣ* ΔΩΡΕΑΝ, την κατοικίας σας, κάνοντας τα εξής 4 βήματα:
01Μας επισκέπτεστε, και ενημερώνεστε πλήρως για το κόστος των εργασιών που σας προτείνουμε ή για το κόστος των εργασιών που εσείς θέλετε να γίνουν.
02Παίρνετε προέγκριση στεγαστικού δανείου από την συνεργαζόμενη Τράπεζα της επιλογής σας, για δάνειο ύψους όσο το κόστος των απαιτούμενων εργασιών προσθέτοντας και το κόστος αγοράς ενός φωτοβολταικού συστήματος ισχύος 10 Kwp, και διάρκεια αποπληρωμής 25 χρόνια, σύμφωνα με το ειδικό μας πρόγραμμα
03Υπογράφετε με την εταιρεία μας, την σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου, στην οποία θα αναφέρεται και η τοποθέτηση του φωτοβολταϊκού συστήματος, στη στέγη, ή στο δώμα της οικοδομής σας.
04Υπογράφετε με τη Δ.Ε.Η., σύμβαση αγοράς της παραγόμενης ενέργειας από το Φ/Β σας σύστημα, διάρκειας 25 ετών, και με ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ (για το 2012 καθορίστηκε στα 0,25 € / Kw).
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ που παρέχονται από το Πρόγραμμα...
1η ΕΓΓΥΗΣΗ από τον Ήλιο!
Σύμφωνα με τα γεωγραφικά δεδομένα της περιοχής μας, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Μέτρησης Ηλιακής Ακτινοβολίας, Photovoltaic Geographical Information System, δίνει ως ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ενός συστήματος 10 Kwp, την παραγωγή 13.500 κιλοβατώρων.
2η ΕΓΓΥΗΣΗ από την Δ.Ε.Η.!
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1079-Β-4.6.2009 Α14, η Δ.Ε.Η. υποχρεούτε να αγοράζει για 25 χρόνια, την παραγόμενη ενέργεια από το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, σε ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΙΜΗ για όλη την 25ετία. (για το 2012, η τιμή καθορίστηκε στα 0,495 ευρώ/ Kwh).
3η ΕΓΓΥΗΣΗ από την “Sunera Φωτοβολταϊκά”!
Η εταιρεία που εγκαθιστά το φωτοβολταϊκό σας, σας δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ χαμηλότερης απόδοσης του συστήματός σας.
Στην απίθανη περίπτωση, που το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, δεν αποδώσει τα αναμενόμενα, τότε η “Sunera Φωτοβολταϊκά” σας πληρώνει την διαφορά, μεταξύ της εγγυημένης απόδοσης, και αυτής που τελικά παρήγαγε το Φ/Β σας.
4η  ΕΓΓΥΗΣΗ από την ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!
Μέσα από το Νέο Ειδικό Πρόγραμμά μας, μπορείτε εάν εσείς το θελήσετε, να επιλέξετε ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, για 15 χρόνια, για ότι κι αν μπορεί να συμβεί.
5η ΕΓΓΥΗΣΗ και Σημαντικότερη!
Το σπίτι σας, θα το ανακαινίσει η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική. Αυτό σημαίνει…
• Έμπειρα και Πλήρως στελεχωμένα συνεργεία.
• Τεχνική υποστήριξη και επίβλεψη των εργασιών από Μηχανικούς της εταιρείας μας.
• Τελικό προϋπολογισμό, ΠΡΙΝ την έναρξη των εργασιών, και ΓΡΑΠΤΗ προσφορά.
• Ακριβές Χρονοδιάγραμμα Εργασιών και συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης του ακινήτου σας.
• Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων.
• Ελεύθερη επιλογή των Υλικών.
• Οικονομία και Επαγγελματική Συνέπεια…
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ…
-    Ολοκληρωμένη αντίληψη της ανακαίνισης του χώρου σας…
-    Επιστημονική αντιμετώπιση του ακινήτου σας…
-    Επαγγελματική σοβαρότητα…
-    Πλήρη συντονισμό και ταχύτητα εργασιών.
Και φυσικά, θα είμαστε δίπλα σας, για όσο μας χρειάζεστε, μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. (After sales services).
*ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ: Στην περίπτωση που η ανακαίνιση ή ενεργειακή σας αναβάθμιση της κατοικίας σας, είναι μέχρι τελικού κόστους 28.000 ευρώ, τότε τα έσοδα από την Δ.Ε.Η., καλύπτουν πλήρως το στεγαστικό σας δάνειο, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα χρήματα από εσάς.
Σχεδόν Δωρεάν Ανακαίνιση; Είναι Δυνατόν; Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σας προσφέρει τώρα, μέσα από το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, “Χτίζω - Ανακαινίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν & Οικολογικά”, που θέσπισε σε συνεργασία με επιλεγμένες Τράπεζες, την Ανακαίνιση και Ενεργειακή Αναβάθμιση της κατοικίας σας,

Παιδική Βαρηκοΐα Αδημοσίευτο

Δευτέρα, 24 Σεπ. 2012 16:55 Δημοσιεύθηκε στην Υγεία

Η παιδική βαρηκοΐα σε αριθμούς
Διεθνείς έρευνες έχουν δείξει ότι 1 στα 22 παιδιά σχολικής ηλικίας παρουσιάζει κάποια απώλεια ακοής, αυτό σημαίνει ότι στην Ευρώπη υπάρχουν σήμερα 1.000.000 βαρήκοα παιδιά περίπου ενώ για την Ελλάδα ο αριθμός αυτός υπολογίζεται σε 60-70.000.
Στις Η.Π.Α. γεννιόνται 12.000 παιδιά ετησίως, ή 33 παιδιά την ημέρα με βαρηκοΐα. Τα στοιχεία αυτά κατατάσσουν την βαρηκοΐα πρώτη ανάμεσα στις παθήσεις των νεογέννητων.

O Βασιλιάς των Λιονταριών Αδημοσίευτο

Πέμπτη, 08 Δεκ. 2011 09:36 Δημοσιεύθηκε στην Σινεμά
Μια ανεπανάληπτη περιπέτεια, με πολυαγαπημένους χαρακτήρες και αξέχαστη μουσική, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» αποτελεί πλέον μια κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, με επίκεντρο την ιστορία του Σίμπα, ενός θαρραλέου λιονταριού που δεν μπορεί να περιμένει τη στιγμή που θα γίνει βασιλιάς.

Ανθοπωλείο - S. Kokkinos Αδημοσίευτο

Δευτέρα, 11 Απρ. 2011 11:38 Δημοσιεύθηκε στην Παρουσιάσεις

Βάπτιση βγαλμένη από παραμύθι. Στο ανθοπωλείο S. KOKKINOS μία ομάδα νέων ανθρώπων με κέφι και φαντασία, ζωντανεύει παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. Λουλουδάκια μικρά, πολύχρωμα, ζωηρά, ότι πιο αθώο και ανάλαφρο, δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα στην πρώτη μεγάλη στιγμή του πρωταγωνιστή της ζωής σας.

Η ανάπτυξη του λόγου & της ομιλίας Αδημοσίευτο

Πέμπτη, 31 Μάρ. 2011 09:04 Δημοσιεύθηκε στην Υγεία
Η ανάπτυξη του λόγου και της ομιλίας ηλικιακά. Η εμφάνιση και η ανάπτυξη του λόγου και της ομιλίας αποτελούν ένα από τα βασικά ενδιαφέροντα των γονιών, δεδομένου ότι η λεκτική επικοινωνία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη μελλοντική εξέλιξη του παιδιού.

Rio Αδημοσίευτο

Πέμπτη, 31 Μάρ. 2011 08:47 Δημοσιεύθηκε στην Σινεμά
Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν-

«Μετεξεταστέα» τα Ελληνόπουλα στο Ίντερνετ Αδημοσίευτο

Πέμπτη, 24 Μάρ. 2011 09:15 Δημοσιεύθηκε στην Επικαιρότητα
«Κάτω από την βάση» παίρνουν τα περισσότερα παιδιά στην Ευρώπη στην χρήση του Ίντερνετ και του υπολογιστή, παρά την γενική αντίληψη ότι οι ανήλικοι «παίζουν στα δάχτυλα» την τεχνολογία. Μάλιστα, οι επιδόσεις των Ελληνόπουλων είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη.

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά