Αρχική / Θέατρο / Πέτα, Λούδα
A+ R A-
29 Σεπ

Πέτα, Λούδα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(1 Ψήφος)
Μια παράσταση για παιδιά 2,5 -5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, θέατρο σκιών και τεχνική του SAND ART με ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Η παράσταση αφηγείται την ιστορία μιας μικρής κάμπιας, που τη λένε Λούδα, που ήθελε να γίνει μια πεταλούδα και να πετάξει.
Όταν όμως παρόλες τις προσπάθειες και τις προπονήσεις δεν τα καταφέρνει, ανακαλύπτει πως οι καλές μας πράξεις μας ανοίγουν τα φτερά και τα όνειρά μας μιας κάνουν να πετάξουμε. Στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών φτιάχνοντας την ΛΟΥΛΟΥΔΟΥπολη και ομορφαίνοντας τον κόσμο γύρω της καταφέρνει και γίνεται μια πανέμορφη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!
Στην παράσταση αυτή παράλληλα με τους ηθοποιούς και τις κούκλες, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο παιδικό θέατρο στην Ελλάδα η τεχνική του SAND ART. Πρόκειται για ζωγραφική με άμμο πάνω σε ένα τραπέζι με φωτισμένη γυάλινη επιφάνεια. Η ηθοποιός ζωγραφίζει με άμμο εικόνες τις οποίες τα παιδιά παρακολουθούν καθώς σχηματίζονται, σε μεγάλη οθόνη μέσω βιντεοπροβολής.

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνικά- Κουστούμια: Ιουλία Σταυρίδου
Μουσική: Αντόνιο Βιβάλντι
Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
Ερμηνεύουν: Πέπυ Μοσχοβάκου, Ιρίνα Μπόικο
Κυριακή στις 5.30 μ.μ
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Θέατρο Χώρα (Μικρή Σκηνή): Αμοργού 20, Κυψέλη
Τηλέφωνο θεάτρου: 2108673945
Μετά το τέλος της κάθε παράστασης  τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά παίζοντας με τις κούκλες και ζωγραφίζοντας μαζί με τους ηθοποιούς. Ειδικά μάλιστα μετά το τέλος της  Πετα,Λούδας το «παιχνίδι» συνεχίζεται και όλοι μαζί ζωγραφίζουν εικόνες στην άμμο.
Οι παραστάσεις είναι ανοικτές για σχολεία τις καθημερινές. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6976104700 (Δήμητρα Γρηγορέα) ή στο τηλέφωνο του Θεάτρου Χώρα.
Παραγωγή : Λυκόφως ΑΜΚΕ σε συμπαραγωγή με την Ιρίνα Μπόικο
Παρκινγκ Θεατών Θεάτρου Χώρα μόνο €2,5!: Πατησίων 240 (στον ΑΒ Βασιλόπουλο) Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

  • ΕορτολόγιοKidsguide.gr | Κληρώσεις

Kidguide.gr | Facebook

Babies

Ψάξτε στο Kidsguide.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά